Menu

Bästa matkassen

0 Comments


Visst vore det skönt om du kunde få hjälp med matlagningen varje dag? Att ha någon som sköter all inhandling och som dessutom ser till att planera alla recept i förväg. Det enda som du själv skulle behöva göra är att faktiskt tillaga och äta maten, vilket är den del som kräver minst tid och energi. Låter det helt fantastiskt? Det är det också och det är precis det här konceptet som man har haft i åtanke när man skapade de så kallade matkassarna. Genom att använda dig av en matkasse kan du säkerställa att alla i familjen får äta fräsch och nyttig mat, samtidigt som din vardag blir lite enklare.

 

Majoriteten av alla människor har idag väldigt fullt upp på vardagarna. När man har avslutat en lång dag på jobbet är det dags att skynda vidare för att hämta upp barn på förskola eller fritidsverksamhet. Även de människor som slipper gå förbi och hämta upp barn kan ha det stressigt och känna sig trötta och sega efter att arbetsdagen är slut. Det sista man vill göra då är att trängas i en full matbutik och dessutom ha fantasi nog att komma på en smidig, snabb och nyttig middag.

Omdömen och recensioner på nätet visar att ett flertal olika matkassar har blivit riktigt populära. Det kan t.ex. handla om att en specifik matkasse har ett riktigt bra pris eller att leveransen från ett företag är både snabb och smidig. Här nedan hittar du en lista på tre av de mest eftertraktade och älskvärda alternativen. Skulle du inte finna några av dessa matkassar intressant kan du istället kika in på Matkassetopplistan och se vilka kassar som rankats som bäst där.

 

COOP

Matkassen från Coop är otroligt smidig att använda sig av. Alla nya kunder får dessutom en rabatt på hela 200 kronor om man använder sig av rätt rabattkod. Här kan du välja om du vill få din matkasse hemkörd eller om du föredrar att hämta upp den i butik. Det finns fyra olika kassar att välja mellan med ett startpris på 449 kronor. Ett stort plus är att inget abonnemang krävs!

CITY GROSS

Ytterligare en matkedja som erbjuder matkassar är City Gross. I vår jämförelse är det här den matkassen som är absolut billigast och du kan hitta kassar för bara 399 kronor. Varje gång du handlar över 700 kronor kan du dock få 100 kronor i rabatt och det finns ett tiotal olika alternativ på kassar att välja mellan.

LINAS MATKASSE

Man kan inte prata om matkassar och inte nämna Linas Matkasse. Det här aktören är tveklöst störst när det gäller färdiga matkassar och har även ett mycket brett och varierande utbud att välja mellan. Kassarna har ett startpris på 545 kronor, vilket gör att kassarna är av det lite dyrare slaget. Med hjälp av rabattkoden kan du dock få 200 kronor i rabatt, men läs först igenom vilka villkor som gäller.