Menu

Mat för varma sommardagar

0 Comments


 

När det är sommar och solen skiner från en klarblå himmel så har man sällan lust att stå inne vid spisen. Efter en lång vinter är man ofta lite less på mustiga grytor och långkok. Nu vill man äta något som är lätt och fräsch, kanske en sallad gjord på färska grönsaker från det egna landet. Eller varför inte en grillad fiskbit som du fångat själv.

Något svalkande till maten

Många kan känna att röda viner hör vintern till. När det är varmt ute så passar det bra med något kallt i glaset. De flesta dricker gärna något fruktigt med lite kolsyra, mycket is och några myntablad. Eftersom alkohol passar bäst när det är fest så finns det idag flera alkoholfria alternativ att dricka i solstolen. Du hittar flera tips på alkoholfri drink här! Det är ju också trevligt att kunna bjuda alla på samma drink, både stora och små.

Det är skönt med skugga

Efter månader av mörker så vill man gärna vara i solen så mycket man bara kan. Men när solen skiner som mest är det viktigt att skydda sin hud så man inte bränner sig. Det kan man göra både med solskyddskräm och med att vara i skuggan. Då passar det bra att man kan fynda snygga markiser Stockholm. Förutom att markiser i en passande färg kan ge fasaden ett rejält lyft så ger de också svalka både inne och ute.