Menu

Börja sälja egna sötsaker

0 Comments


Är du en riktig stjärna på att baka kan det vara hög tid att ta hobbyn till en högre nivå och faktiskt börja tjäna pengar på ditt intresse. Idag finns det gott om gottegrisar där ute som gärna lägger sina pengar på både godis såväl som kakor och andra bakverk. Varför inte se till att det är just dina kakor som de beställer?

Att börja sälja sina egna kakor och hemmagjorda sötsaker är inte speciellt svårt. Här kan du själv välja om du vill registrera ett eget företag eller om du vill fakturera dina kunder utan en egen firma. Oavsett vilken metod du väljer är det viktigt att ditt företag framstår som professionellt och det gör du endast genom goda och högkvalitativa bakverk, samt förpackningar som stärker ditt varumärke!

Beställ förpackningar med personligt tryck

Du vill naturligtvis att dina bakverk (och deras förpackning) ska avspegla ditt seriösa och professionella företag direkt. Genom att vända dig till https://medtryck.com/ gör du det möjligt att beställa både godis såväl som kakor med just din personliga logga på. Då är det naturligtvis på förpackningen eller kakburken som ditt företagsnamn kan tryckas. Kakan kan du beställa från Medtryck den också, men vi föreslår att du bakar på egen hand!

Marknadsför dig gratis online

Din verksamhet kommer inte att bli stor på egen hand, utan du måste själv lägga ner tid och engagemang på att dra in nya kunder. Använd dig gärna av sociala medier för att komma igång och för att marknadsföra din produkt på ett billigt och enkelt sätt. Majoriteten av alla nystartade företag tar hjälp av just dessa kanaler för att nå ut till sin målgrupp direkt!